Nieuws

Hier vind u alle nieuwsberichten, mededelingen en activiteiten welke door het bestuur en de onderdelen worden georganiseerd.

 

DATUM ACTIVITEIT TIJD PLAATS INFO
08-09-2023 Forelvissen 12:45 – 16:45 De Biestse Oevers Biest Houthakker
10-09-2023 Jeu de Boules en Forellen BBQ 13:00 – 18:00 ’t Hoo

 

Beste leden,

8  september FORELVISSEN van 12.45 tot 16.45 uur

                                       &

10 september Jeu de Boules met “GEROOKTE en GEBARBECUEDE  FOREL” van 13.00 tot 18.00 uur

 

Ook dit jaar organiseren wij weer een vismiddag. Daarom hebben we op vrijdag 8 september bij “De Biestse Oevers” in Biest Houtakker een visvijver afgehuurd van 12.45 uur tot 16.45 uur.

Maximaal 20 leden kunnen zich voor deze middag inschrijven €9,- per persoon.

Inschrijving kan tot  5 augustus zorg dat je tijdig inschrijft want Vol is Vol! Men dient voor eigen vismateriaal en aas te zorgen of ter plekke te huren (Hengelhuur en aas ca €5,-).

 

                                                                                                                                                                                                                                                 

Er worden geen vissen mee naar huis genomen. De gevangen forellen worden allen ingeleverd en op zondag 10 september tijdens het jeu de boules-toernooi door Frans Geerts gerookt of gebarbecued. Bij voldoende deelnemers maken we er weer twee gezellige middagen van.

 

Graag voor 5 augustus inschrijven. Geef aan of je zondagmiddag 10 september voor vis of vlees kiest.

Inschrijven voor één of beide activiteiten kan onder vermelding van naam, e-mailadres, telefoonnummer en activiteit via het mailadres josefons@home.nl

 

                                                                                         

Met vriendelijke groet,

Commissie Vissen / jeu de boules

 

 

Beste leden,

Jeu de boules:

We hebben twee mooie jeu de boules banen liggen die maar éénmaal per jaar gebruikt worden. Om meer gebruik te maken van deze banen willen we bij jullie informeren of er animo is om bijvoorbeeld overdag, avonds en misschien in de weekends een spelletje jeu de boules te spelen. Ons voorstel is om bij genoeg animo een competitietje op te zetten en hier half augustus mee te starten.

Steeds meer mensen raken in de ban van jeu de boules, het is ook een gezellig spel. Jeu de boules is niet alleen een leuke sport doordat het uitdagend is, maar ook dat het een heel sociale sport is en ook een gemakkelijke manier is om te bewegen in de buitenlucht. Onder de senioren is deze sport heel populair, maar ook steeds meer jongere ontdekken deze sport. Het is een spel dat niet draait om kracht en conditie, maar om behendigheid en tactiek, het mag fanatiek maar het gaat vooral ook om het samenzijn.   

Leden die geïnteresseerd zijn kunnen zich opgeven via josefons@home.nl  laat ook weten waar je voorkeur naar uit gaat overdag, avonds of weekend.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur OVST