Over ons….

 

Ontspannings Vereninging Spoorwegen Tilburg (OVST), sinds 1939 de vereniging van en voor het personeel van de N.V. Nederlandse Spoorwegen met als doel het bevorderen van de sport en/of ontspanning door het personeel, aldus de statuten. Verder zal de vereniging dit doel trachten te bereiken door: A) het verlenen van steun aan hen, die de sport en of ontspanning willen beoefenen, B) het bevorderen, uitschrijven en regelen van wedstrijden, C) Het samenwerken terzake met de plaatselijke directie van de “N.V.Nederlandse Spoorwegen” D) alle andere wettelijke middelen en activiteiten die aan het doel van de vereniging bevordelijk kunnen zijn. Het domicllie van de vereniging is gevestigd in Tilburg.

In deze statuten staan de grondbeginselen van onze vereniging welke op dit moment 296 betalende en 5 ereleden telt. Er waren wekelijks 7 verschillende activiteiten en in 2012 is de vereniging Vereniging Oud Personeel (VOP) als nieuw onderdeel (8ste activiteit) aan onze vereniging toegevoegd. De activiteiten bestaan uit: Badminton, Biljarten , Darten, Filatelie, Fitness/ Trimclub, Seniorenmiddag, Voetbal en VOP. (de VOP heeft vier actieviteiten nl. schilderen, maandag/donderdagmiddagsoos en de buiten activiteiten) In september 2014 hebben we het 75-jarig bestaan van de vereniging gevierd. De deelnemers van alle activiteiten hebben zich tijdens een fantastiche feestweek kunnen presenteren en is deze week middels een daverende feestavond met de leden plus partners afgesloten. (via de button fotogallerij krijgt u een impressie van de geweldige feestweek/avond)

Onze afdelingen

Ontspannings Vereniging Spoorwegen kent tal van afdelingen die elk hun eigen ontspanning in vinden. De volgende afdelingen zijn actief binnen OVST:

♦   Badminton

♦   Biljarten

♦   Darten

♦   Filatelie

♦   Fitness

♦   Senioren

♦   Voetbal

♦   Fietsen/wandelingen

In de menubalk vind u de links naar alle bovenstaande afdelingen! Is uw interesse gewekt en wilt u lid worden download dan hier het inschrijfformulier en stuur die ingevuld naar info@ovst.nl!